Drill Impact Brushless Cordless Bl-cjz1301 / 20v

Katrangan singkat:


  • Tegangan: 20V / 2.0Ah / 4.0Ah
  • Kacepetan tanpa momotan: L: 0-430 / min H: 0-1500 / min
  • Tingkat Pangaruh: L: 0-5500 / minH: 0-21000 / min
  • Maks. Torsi: H / L 20 / 45N.m
  • Kapasitas: Baja 13mm
    Kayu 38mm
    Masonry 13mm
  • Bobot: 1.4kgs
  • Pengaturan Torsi: 18 + 1 + 1
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian produk

    bz

    bz

    Alat tanpa kabel iku cocog kanggo ngebur, ngencengi lan ngebur palu kanthi macem-macem bahan kayata kayu, logam, plastik lan konkrit kanggo aplikasi kayata framing, instalasi kabinèt, lan karya ndandani omah. Iki minangka dhasar sing apik kanggo para kontraktor profesional lan para penggemar DIY.
    Benyu terus nambah jangka panjang maneh kanthi ningkatake rekayasa baterai & alat. Motor performa tinggi sing kuat ing njero desain kompak sing nambah kenyamanan pangguna, utamane nalika nggarap papan sing sempit. Kanthi nawakake macem-macem solusi nirkabel tugas abot, sampeyan duwe apa sing sampeyan butuhake kanggo kabeh jinis pekerjaan ing situs iki.

    Fitur Produk:

    bz

    bz

    bz

    bz

    Motor Brushless, Cordless, Bor listrik, Pengeboran Efek, Dua Kecepatan, Genggeman alus, Driver sekrup, Industri, Rumah Tangga, DIY, alat listrik, LED
    Chuck kuwat telung rahang, clamping stabil.
    18 + 1 + 1 torsi gir torsi, regane luwih gedhe, luwih kuwat tenaga, kanggo ngowahi torsi sing cocog karo lingkungan operasi sing beda.
    Lampu kerja LED terintegrasi.
    Tombol fungsi loro-kacepetan: atur kacepetan miturut kekuwatan sing dibutuhake kanggo nambah efisiensi kerja.
    Genggeman alus kanthi desain ergonomis, nyaman digunakake, nyerep kejut lan anti-selip.
    Penyesuaian kecepatan sing beda-beda, gampang dikontrol.
    Tombol push maju lan mundur, gampang maju lan mundur.
    Motor tanpa sikat kanthi daya kuwat.
    Ora ana desain plate Hall, nyuda kedadeyan sing gagal.
    Teknologi proteksi batere elektronik, njamin output stabil.
    Batere lithium-ion kapasitas gedhe kanthi umur layanan sing dawa

    Aksesoris:
    Paket Baterai (opsional), Charger (opsional)

    Kauntungan listrik:

    bz

    bz

    cd

    Kauntungan listrik:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    Kerja sama pameran:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk