Pengeboran Pengaruhe 13MM BID1303

Katrangan singkat:


  • Tegangan / frekuensi: 220 ~ 240V / 50 ~ 60Hz
  • Daya peringkat: 600W
  • Kacepetan tanpa momotan: 0-2600 / min
  • Tingkat pengaruh: 0-42000 / min
  • Diameter pengeboran maksimum: 13MM
  • Kapasitas muatan: 1,5-13MM
  • Ukuran mesin: 270 × 63 × 210mm
  • Bobot mesin: 1,65Kg
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian produk

    bz

    bz

    Bolongan bisa uga kudu dilebokake ing watu, semen, bata utawa permukaan tembok, lan, kanggo ngrampungake tugas kasebut, pengeboran dampak asring ora perlu. Pengeboran dampak nggabungake fungsi palu lan bor listrik kanggo ngrusak lan chip ing bahan sing luwih padhet
    nggawe bolongan ing lumahing.
    Latihan pengaruh Benyu dibangun kanggo kontraktor profesional. Cocog kanggo tugas sing isih ana, sawetara opsi tambahan kanggo latihan otomatis kalebu kecepatan variabel lan latihan sing bisa dibalekake.
    Motor sing kuat menehi torsi sing dhuwur, kontrol kacepetan variabel nyedhiyakake pengeboran sing luwih akurat, switch sing bisa dibaleni cocog kanggo forscrewdiving lan thread-cutting, chuck tugas berat kanggo kekuatan genggeman dhuwur lan slippage sing dikurangi.

    Fitur Produk:

    bz

    bz

    bz

    Struktur kompakmachine, awak entheng lan portebel, gampang dioperasikake ing ruang sempit.
    Chuck kuat telung rahang njamin clamping stabil.
    Rong mode pengeboran lan bor perkusi, cocog kanggo panggunaan multi.
    Gagang nganggo desain karet, nyaman, anti shock, lan nyegah lunyu.
    Saklar regulasi kacepetan stepless elektronik, kontrol kacepetan gampang.
    Pemegang sikat karbon putar njamin output daya sing padha yen dibalik.
    Pengukur ambane sing akurat, kanthi akurat ngontrol ambane pengeboran, nggawe operasi sing tepat.
    Desain pendinginan ventilasi sing apik banget, nyepetake umur motor.
    Pegangan tambahan 360 °, fleksibel kanggo adaptasi karo macem-macem kabutuhan.

    Kemasan produk:

    bz

    bz

    cd

    Kauntungan listrik:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    Kerja sama pameran:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita