Babagan Kita

qwqw

Babagan Benyu

Zhejiang Benyu Tools Co., Ltd.(tilas jeneng Zhejiang Zhongtai Tools), didegaké ing taun 1993, minangka pabrikan alat listrik profesional ing China. Liwat luwih saka 27 taun kerja keras lan terus-terusan inovasi, perusahaan nggawe sistem efisiensi R&D, manufaktur, pemasaran lan layanan purna jual.

Pambuka Singkat

Benyu dununge ing kutha pesisir sing apik - Taizhou, ing provinsi Zhejiang, ing endi cahya pertama milenium anyar diwiwiti. Perusahaan kasebut nutupi 72.000 meter persegi, ana total 11 lokakarya, kalebu perkakas, mesin kasar, pemotong gigi, pemrosesan aluminium, pukulan, perawatan panas, grinding, bantalan goblok, injeksi plastik, lokakarya motor lan perakitan.
Saklawasé 900 karyawan kerja ing perusahaan kasebut. Kapasitas produksi tahunan 3 juta set, meh 80% wong wis diekspor menyang Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan Amerika Selatan.

FALSAFAH BISNIS INTI

Nyedhiyakake Pelanggan kanthi Solusi Produk Kompetitif minangka prinsip perusahaan.
Kita aktif ngenalake sistem manajemen ilmiah, produksi canggih & uji peralatan kanggo njamin produk kanthi kualitas stabil lan unggul. Nggawe inovasi kanggo ngoptimalake struktur produk kanggo memenuhi tuntutan pasar.
Ing konsep bisnis "Rajin, Pragmatisme, Inovasi, Pangembangan", Benyu bakal maju kanthi kualitas produk sing apik banget, produk sing larang regane larang, lan sistem layanan purna jual sing sampurna, kanggo nggawe masa depan sing menang karo kabeh mitra bisnis.

OEM & ODM

Layanan OEM & ODM Profesional - transfer ide sampeyan menyang produk sing nyata
Keuntungan saka pengalaman ekspor luwih saka 20 taun, Benyu duwe kekuwatan sing kuat ing teknologi produksi lan kemampuan desain. Perusahaan bisa nggawe desain 3D & nggawe produk miturut ide desain pelanggan utawa conto sing nyata, supaya panjaluk khusus sampeyan bisa kepenak.
Sistem Manajemen Lanjutan lan Sertifikat Produk - Ngiringan produk sing apik banget
Babagan sertifikat, Benyu wis disertifikasi menyang Sistem Manajemen Mutu ISO9001 lan Sistem Manajemen SA8000 (Akuntabilitas Sosial). Produk kasebut wis nglulusake penilaian kesesuaian internasional, kayata GS / TUV, CE, EMC, CCC, ETL, ROHS lan PAHS.

ss04
ss-03
ss-01
ss-02

Sertifikat

Pertunjukan pabrik

  • factory1
  • factory2
  • factory3
  • factory4
  • factory5
  • factory6
  • factory7
  • factory8
  • factory9
  • factory10
  • factory11
SEJARAH PEMBANGUNAN
Sejarah Benyu
  • Ing taun 1993

    Perusahaan nyipta lan ngasilake palu rotary entheng kaping 1 ing China.

  • Ing taun 1997

    Miwiti adol pasar domestik. Siapake Lokakarya Injeksi Plastik lan Lokakarya Logam.

  • Ing taun 1999

    Nggawe Lokakarya Motor, Lokakarya Perawatan Panas.

  • Ing taun 2000

    Investasi kanggo tanduran anyar; Mulai nindakake pasar global.

  • Ing taun 2001

    Disertifikasi dening Sistem Manajemen Mutu SO9001; Entuk sertifikat produk kaya GS / CE / EMC.

  • Ing taun 2003

    Nggawe Lokakarya Pers; Tuku Press Cepet; Liwat sertifikat "CCC".

  • Ing taun 2004

    Entuk Pendaftaran Bea Cukai; Nggawe Departemen R&D lan Lab; Gawe Workshop Hobbing Gear.

  • Ing taun 2005

    Mbangun pabrik anyar ing Kawasan Industri Binhai; Produk mlebu ing Pasar Rusia;

  • Ing taun 2006

    Nggawe Lokakarya mesin Aluminium.

  • Ing taun 2009

    Atur Lokakarya Piranti.

  • Ing taun 2010

    Nggawe Brand Benyu.

  • Ing taun 2011

    Produk kasebut wis menang Paten Penemuan Nasional.

  • Ing taun 2012

    Nggawe "Basis Kerjasama Penelitian Industri-Universitas-Universitas" kanthi kerja sama karo Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Taizhou. Diwenehi judhul "Perusahaan Standar Impor lan Ekspor Ekspor" Menangkan pabean A kelas manajemen Perusahaan; Perusahaan menang inspeksi impor lan ekspor lan perusahaan karantina; Lulus Sertifikasi Sistem Manajemen Akuntabilitas Sosial SA8000;

  • Ing taun 2013

    Lulus audit "Standardisasi Produksi Keselamatan" nasional

  • Ing taun 2014

    Dikenali minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Taizhou dening Pamrentah

  • Ing taun 2016

    Penghargaan minangka Taizhou Technology Enterprise

  • Ing taun 2017

    Entuk judhul Merek Terkenal Taizhou

  • Ing taun 2018

    Investasi kanggo mbangun pabrik anyar Ditunjuk minangka unit pamrentah saka Asosiasi Perawatan Panas Taizhou

Nggoleki masa depan