Warta Industri

  • The power tools market is expected to grow at a CAGR of 8.5% over the next seven years.

    Pasar alat listrik diarepake bakal tuwuh ing CAGR 8,5% sajrone pitung taun ngarep.

    Piranti listrik wis merevolusi cara kerja konstruksi, otomotif lan industri liyane kanthi ngirit wektu lan gaweyan ing kompleks operasi kalebu ngawut-awut, nggergaji lan mecah, lan nganyari alat listrik sing terus-terusan wis nulungi permintaan. Kajaba iku, ...
    Waca liyane
  • Comparison of domestic and foreign tool industry

    Perbandingan industri alat domestik lan manca

    Piranti manca penting banget kanggo bathi nilai perusahaan. Mitra domestik gumantung marang subsidi lan penghasilan. Target pelanggan alat domestik lan manca negara dikunci ing industri khusus awal, lan perusahaan sing duwe prospek bisnis. Dheweke setya ...
    Waca liyane
  • Tool Industry Market Situation

    Kahanan Pasar Industri Alat

    TREND MARKET Saiki, babagan model bisnis industri alat China, bagean nuduhake fitur "e-commerce alat", nggunakake Internet minangka suplemen saluran pemasaran; nalika nyedhiyakake produk murah, kanthi cerdas bisa ngrampungake indhuk cethek ...
    Waca liyane