Perbandingan industri alat domestik lan manca

Piranti manca penting banget kanggo bathi nilai perusahaan. Mitra domestik gumantung marang subsidi lan penghasilan. Target pelanggan alat domestik lan manca negara dikunci ing industri khusus awal, lan perusahaan sing duwe prospek bisnis. Dheweke setya nyedhiyakake sumber daya sing kurang ing tahap awal pertumbuhan supaya bisa entuk nilai bisnis kanthi cepet.

Miturut teori manajemen rantai nilai, konotasi model bisnis bisa dipérang dadi dimensi kayata posisi nilai, nggawe nilai, realisasi nilai lan transfer nilai. Sanajan ana daya tarik inti universal kanggo alat domestik lan manca ing patang dimensi iki, diwatesi dening beda sistem, ekonomi lan budaya, arah eksplorasi lan bentuk pendaratan alat industri ing omah lan ing luar negeri beda.

Alat asing luwih nggatekake budaya Maker lan ngasilake investasi teknologi tinggi, lan cenderung nggunakake akuisisi saham perusahaan utawa adol saham perusahaan kanggo panen premi minangka metode utama laba, lan mbentuk kapabilitas mandhiri kanthi terus-terusan , liwat akumulasi teknologi lan tampilan proyek kanggo entuk reputasi;

Piranti domestik ngrumusake target pangembangan sing dikarepake babagan orientasi kebijakan lan posisi nilai industri, nyepetake pertukaran sumber daya lan fokus kanthi mbukak industri, akademisi lan riset, entuk bathi kanggo perusahaan, lan terus nglumpukake sumber daya lan pengaruh merek kanggo nggawe efek bola salju.


Wektu kiriman: Mei-28-2020