byx
byg3
byg2

LamaranLamaran

babagan kitababagan kita

Zhejiang Benyu Tools Co., Ltd. (tilas jeneng Zhejiang Zhongtai Tools), didegaké ing taun 1993, minangka pabrikan alat listrik profesional ing China. Liwat luwih saka 27 taun kerja keras lan terus-terusan inovasi, perusahaan nggawe sistem efisiensi R&D, manufaktur, pemasaran lan layanan purna jual.

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

warta paling anyarwarta paling anyar

  • news1
  • news2
  • news3
  • Tampilake Hardware Internasional China 2020

    China International Hardware Show (CIHS) didegaké ing taun 2001. Sajrone dasawarsa kepungkur, China International Hardware Show (CIHS) adaptasi karo pasar, industri jasa lan berkembang kanthi cepet. Saiki wis jelas digawe minangka pameran perangkat keras nomer loro paling gedhe ing donya sawise INTERNASIONAL HARDWARE FAIR COLOGNE ing Jerman.

  • Kahanan Pasar Industri Alat

    Saiki, ing babagan model bisnis industri alat China, bagean kalebu fitur "e-commerce alat", nggunakake Internet minangka suplemen saluran pemasaran; nalika nyedhiyakake produk murah, kanthi cerdas bisa ngrampungake titik nyeri industri cethek. Integrasi sumber daya hulu lan hilir Internet lan industri alat nyedhiyakake konsumen ngirit dhuwit,

  • Perbandingan industri alat domestik lan manca

    Piranti manca penting banget kanggo bathi nilai perusahaan. Mitra domestik gumantung marang subsidi lan penghasilan. Target pelanggan alat domestik lan manca negara dikunci ing industri khusus awal, lan perusahaan sing duwe prospek bisnis. Dheweke setya nyedhiyakake sumber daya sing kurang ing tahap awal pertumbuhan supaya bisa entuk nilai bisnis kanthi cepet.