Pethel rotary tugas abot 26MM BRH2618

Katrangan singkat:


  • Daya input: 900W / 1100W
  • Kacepetan tanpa momotan: 900 / min
  • Tingkat pengaruh: 4400 / min
  • Energi pengaruhe: -4
  • Maks. Pengeboran dia: Φ26mm
  • Bobot mesin: 4.2kgs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian produk

    bz

    bz

    Saliyane cocog kanggo operasi umum, palu rotary tugas abot uga dirancang kanggo pangguna profesional. Bolongan mbukak ing beton, bata, watu, palu rotary tugas akeh fungsi iku pilihan sing apik! Pethel rotary tugas abot ing sangisore merek Benyu bisa digunakake kanggo ngebor bolongan beton, semen, bata, watu kanthi pengeboran palu lan pahat tugas abot.
    Motor performa dhuwur kanthi merek Benyu bisa ngasilake tenaga sing kuat, nyedhiyakake tenaga lan kinerja sing ngrampungake operasi ing lingkungan aplikasi sing angel. Kopling keamanan sing stabil lan andal nglindhungi bit bor supaya ora macet. Struktur bantalan bola alur jero lan bantalan jarum nyepetake umur mesin. Nggegirake struktur mekanik ngasilake energi pengaruh sing kuat, pengeboran cepet lan kekuatan pecah sing kuwat, cukup kanggo ngrampungake gaweyan sing angel.

    Fitur Produk:

    bz

    bz

    bz

    bz

    bz

    SDS-PLUS, Tugas abot, Bor Pethel, Pilihan listrik, Bor listrik, STRUKTUR KOMPACT, DIY, Daya Tinggi, Industri, Bor Efek, Beton, kopling safety
    Motor tembaga daya dhuwur, tenaga kuat, output stabil, digunakake awet.
    Fungsi ngebur / Ngebur / Pethel bisa gampang diowahi sing bisa nambah efisiensi kerja.
    Sistem palu silinder presisi, kekuatan palu sing gedhe, ngirit wektu lan usaha.
    SDS chuck cepet, bor bisa gampang dijepit.
    Kopling overload internal kanggo nglindhungi keamanan pribadi pangguna.
    Penguasa ambane sing tepat, kontrol sing akurat saka ambane pengeboran, nggawe operasi luwih akurat.
    Gagang karet anti geter sing ora lunyu, kepenak kanggo nahan lan ngatasi lemes.
    Pegangan tambahan bisa diputer 360 derajat, kanthi fleksibel bisa memenuhi macem-macem syarat.
    Desain tutup minyak, trep kanggo nambah minyak kanthi rutin, ningkatake umur mesin.
    Perumahan logam kuat lan awet, tahan kejut lan mudhun.
    Desain pendinginan udara sing apik banget, bisa nambah umur motor kanthi efektif.
    Ganti sikat karbon eksternal, gampang, gampang lan cepet.

    Aksesoris:
    gagang tambahan
    Pengukur ambane
    Bit Bor SDS-plus (opsional)
    Pahat SDS-plus (opsional)
    Chuck (opsional)
    Adaptor (opsional)

    Kemasan produk:

    cd

    Aplikasi produk:

    bz

    Kauntungan listrik:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    Kerja sama pameran:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita