Bor Pethel 26MM BHD 2630

Katrangan singkat:


  • Daya Input: 800W
  • Kacepetan Tanpa Beban: 0-1450 / min
  • Tingkat Pangaruh: 0-5900 / min
  • Energi pengaruhe: 2.8J
  • Kapasitas pengeboran: 26mm beton
    Kayu 30mm
    Baja 13mm
  • Bobot: 2.8kgs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian produk

    bz

    bz

    Apa sampeyan butuh bor palu sing bisa ngatasi batu, watu utawa beton? Banjur sampeyan duwe wangsulan saka BENYU kanthi kinerja bor sing kuat lan kuat sing kuat!
    Pengeboran palu umume digunakake ing pengeboran & pengeboran palu & pahat ringan ing beton, semen, tembok bata lan watu kanthi efisiensi sing luwih dhuwur, bolongan sing luwih gedhe, ambane pengeboran maneh.
    Dirancang kanggo aplikasi paling angel, bor Pethel BENYU duwe durasi pengeboranhammer luwih dawa tinimbang alat liyane ing kelas. Sampeyan uga gampang digunakake lan ngindhari lemes pangguna. Kanthi motor sing kuat, bisa nyedhiyakake kecepatan ngebur sing luwih unggul lan torsi sing luwih gedhe. Kopling mekanik nglindhungi motor nalika ngiket, lan operasi multi-mode nyedhiyakake fleksibilitas maksimal.

    Fitur Produk:

    bz

    bz

    bz

    SDS-PLUS, Bobot ringan, Bor Pethel, Pilihan listrik, Bor listrik, STRUKTUR KOMPACT, DIY, Industri, Bor efek, Beton
    800W motor sing kuat adaptasi kanggo operasi sing angel
    Siji tombol kanthi 3 fungsi, ngebur / Ngebur / Pethel, ningkatake efisiensi kerja
    Desain clamping SDS, clamping cepet lan trep.
    Elektronik ngalih kacepetan tanpa langkah, nyetel kacepetan miturut panjaluk
    Tombol maju / mundur, maju / mundur kanthi bebas
    Sistem pendingin udara sing efisien lan cerdas, kanthi efisien nambah umur motor.
    Kopling kakehan nyedhiyakake pangayoman efektif kanggo pangguna nalika naleni
    Pengukur ambane sing akurat, ngontrol ambane pengeboran kanthi akurat kanggo bolongan wuta, supaya operasi luwih akurat.
    Nangani alus antiskid, kepenak digunakake
    Pegangan tambahan 360 ° sing bisa diputer, bisa nyukupi kabutuhan kanthi beda
    Aksesoris:
    Nangani Auxiliary
    Pengukur ambane
    Bit Bor SDS-Plus (opsional)
    Pahat SDS-Plus (opsional)
    Chuck (opsional)
    Adaptor (opsional)

    Kemasan produk:

    bz

    bz

    Kauntungan listrik:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    Kerja sama pameran:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita