Pengikat Angle Brushless Angle Bl-jm1001 / 20v

Katrangan singkat:


  • Tegangan: 20V // 3.0Ah / 4.0Ah
  • Kacepetan tanpa momotan: 0-7000 / min
  • Dis Dia: Φ100 / 115mm
  • Kapasitas: M10 / M14
  • Bobot: 1.4kgs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian produk

    bz

    bz

    Alat tanpa kabel iku cocog kanggo ngebur, ngencengi lan ngebur palu kanthi macem-macem bahan kayata kayu, logam, plastik lan konkrit kanggo aplikasi kayata framing, instalasi kabinèt, lan karya ndandani omah. Iki minangka dhasar sing apik kanggo para kontraktor profesional lan para penggemar DIY.
    Benyu terus nambah jangka panjang maneh kanthi ningkatake rekayasa baterai & alat. Motor performa tinggi sing kuat ing njero desain kompak sing nambah kenyamanan pangguna, utamane nalika nggarap papan sing sempit. Kanthi nawakake macem-macem solusi nirkabel tugas abot, sampeyan duwe apa sing sampeyan butuhake kanggo kabeh jinis pekerjaan ing situs iki.

    Fitur Produk:

    bz

    bz

    Multiple fungsi, nglereni / polesan / polesan, kabeh ing siji mesin.
    Tutup roda kanthi gelombang anti-selip nyedhiyakake perlindungan kanggo pangguna pungkasan.
    Kunci poros wis kasedhiya supaya bisa ngganti disk kanthi cepet.
    Awak langsing, cilik lan portabel, luwih cocog karo telapak tangan sampeyan, kanthi genggaman karet alus, kepenak ditahan, gampang dioperasikake.
    Kabeh omah gir aluminium, kuwat lan awet, aman lan andal.
    Optimalake struktur tutup bantalan lan jupuk umur mesin.
    Sistem pendingin udara sing apik banget, kanthi efisien bisa nambah umur motor.
    Motor tanpa sikat kanthi daya kuwat.
    Baterai lithium-ion, sel bermutu, umur layanan awet.
    Aksesoris:
    Paket Baterai (opsional)
    Pangisi daya (opsional)

    Kemasan produk:

    cd

    cd

    cd

    Aplikasi produk:

    bz

    Kauntungan listrik:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    Kerja sama pameran:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk