Kahanan Pasar Industri Alat

TREND MARKET
Saiki, ing babagan model bisnis industri alat China, bagean kalebu fitur "e-commerce alat", nggunakake Internet minangka suplemen saluran pemasaran; nalika nyedhiyakake produk murah, kanthi cerdas bisa ngrampungake titik nyeri industri cethek. Integrasi sumber daya hulu lan hilir Internet lan industri alat nyedhiyakake konsumen ngirit dhuwit, ngirit wektu lan layanan fisiologis kanthi "paket murah + komitmen layanan + pemantauan proses". Ing mbesuk, untung industri alat utamane adhedhasar kemampuane nggabungake sumber daya lan kreativitas ing aliran transaksi.
Ukuran pasar
Ukuran pasar industri alat ing taun 2019 bakal nganti 360 milyar yuan, sing samesthine bakal ditambah 14,2% taun-taun. Amarga kahanan penawaran lan panjaluk domestik lan manca negara angel entuk keseimbangan sajrone jangka pendek, panjaluk pasar industri alat kuwat. "Internet +" digunakake ing bidang alat, nggawa ruang pangembangan anyar kanggo piranti. Kanthi basis iki, perusahaan tradisional lan platform Internet pancen kompetitif. Perusahaan nambah tingkat persaingan pasar kanthi ningkatake pengalaman lan efisiensi pangguna, lan nyediakake papan tuwuh anyar kanggo industri alat.


Wektu kiriman: Mei-28-2020