Tampilake Hardware Internasional China 2020

China International Hardware Show (CIHS) didegaké ing taun 2001. Sajrone dasawarsa kepungkur, China International Hardware Show (CIHS) adaptasi karo pasar, industri jasa lan berkembang kanthi cepet. Saiki wis jelas digawe minangka pameran perangkat keras nomer loro paling gedhe ing donya sawise INTERNASIONAL HARDWARE FAIR COLOGNE ing Jerman. CIHS minangka platform dagang sing disenengi dening pabrikan industri lan asosiasi perdagangan berwibawa ing saindenging jagad, kayata Federasi Perangkat Keras lan Peralatan Rumah Tangga Internasional (IHA), Asosiasi Pabrik Alat Jerman (FWI), uga pabrikan Alat Tangan Taiwan Asosiasi (THMA). 

China International Hardware Show (CIHS) minangka pameran dagang ing Asia kanggo kabeh sektor perangkat keras lan DIY sing nawakake pedagang lan pembeli spesialis kanthi kategori produk lan layanan lengkap. Saiki wis jelas ditemtokake minangka perangkat keras sumber pangaribawa paling penting ing Asia sawise INTERNASIONAL HARDWARE FAIR ing cologne.

Tanggal: 8/7/2020 - 8/9/2020
Papan: Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai, Shanghai, China
Penyelenggara: Asosiasi Hardware Nasional China
Koelnmesse (Beijing) Co., Ltd.
Sub-Council Industri Ringan, Dewan China kanggo promosi Perdagangan Internasional

Napa Pameran

Fokus kanggo ngawula ekspor perusahaan perangkat keras Asia
Database gedhe saka para pembeli ing luar negeri sing berkualitas tinggi sing melu program pencocokan bisnis
Mupangat saka keahlian asosiasi perangkat keras nasional China CNHA lan nggunakake ilmu kasebut kanggo mlebu pasar China
Area pameran tambahan kanggo visibilitas produk luwih akeh
Melu acara ing lokasi, ngrancang bisnis lan informasi utama ing sawijining langkah
Dhukungan kuat saka "INTERNATIONAL HARDWARE FAIR Cologne"
Pameran miturut segmen produk: Piranti, Piranti tangan, Piranti listrik, Piranti pneumatik, Piranti mekanik, Grinding abrasives, Alat las, Aksesoris alat, Kunci, keamanan lan aksesoris, Kunci & kunci, Peralatan & sistem keamanan, Keamanan kerja & perlindungan, Aksesoris kunci, Peralatan Pengolah, Peralatan pemrosesan logam, Peralatan pengujian, peralatan perawatan lumahing, Pompa & katup, DIY & perangkat keras bangunan, Bahan & komponen bangunan, Hardware mebel, Peralatan logam dekoratif, Pengencang, Kuku, kawat & Mesh, Peralatan Pengolahan, Peralatan pangolahan logam, Peralatan pengujian, Permukaan peralatan perawatan, Pompa & katup, Taman.
Kategori Pengunjung: Perdagangan (Eceran / Grosir) 34,01%
Eksportir / Importir 15,65%
Toko hardware / pusat Ngarep / Department Store 14,29%
Pabrik / Produksi 11,56%
Agen / Distributor 7,82%
Pangguna pungkasan produk 5,78%
Penggemar DIY 3,06%
Perusahaan Konstruksi & Dekorasi / Kontraktor / Insinyur 2,72%
2,38% liyane
Asosiasi / Mitra 1,02%
Arsitek / Konsultan / Real Estate 1.02%
Media / Pencet 0,68%


Wektu kiriman: Mei-28-2020